Epavlis Boutique Hotel

Είμαστε το Epavlis και θα μας βρείτε στη θέση Κουμαριές στην πόλη της Καλαμπάκας, με ΤΚ 42200. Αν και δεν έχουν μπει οδοί, καθώς πρόκειται για νέο σχέδιο πόλεως, δεν θα δυσκολευτείτε να μας εντοπίσετε.

Η μονάδα μας διαθέτει 8 δωμάτια-διαμερίσματα από 25 έως 44 τμ, εξαιρετικής αισθητική, τα οποία περιλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, έχοντας πρόσβαση σε κοινόχρηστους και ιδιωτικούς χώρους. Αν και το Epavlis δεν διαθέτει πολλά δωμάτια, είναι ένα πολυμορφικό ξενοδοχείο σε πολλά τετραγωνικά μέτρα, με μία ποικιλία ευδιάκριτων κοινόχρηστων χώρων, που προσφέρουν πολλές δυνατότητες και παροχές στον κάθε επισκέπτη, ο οποίος όταν μας συναντά και μας γνωρίζει, βιώνει μια έκπληξη πολλών αστέρων.

Οι Δραστηριότητές Μας

Ο όμορφος και ζεστός χώρος μας, εκτός από φιλοξενία μπορεί να σας προσφέρει και μία πληθώρα δραστηριοτήτων.
1. BBQ
Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, μπορείτε να δειπνίσετε, επιλέγοντας πρώτο και δεύτερο πιάτο από το σπιτικό μας μενού. Όλα τα προϊόντα που το αποτελούν είναι είτε τοπικής είτε δικής μας παραγωγής, καθώς η ποιότητα είναι η προταιρεότητά μας, ενώ όλα τα πιάτα μας έχουν πάντα την υπογραφή μας για την δική σας απόλαυση.
2. Μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας
Ελάτε να μάθουμε μαζί ελληνικά με τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο, σε ομάδες των 2 ατόμων και άνω. Ο απαραίτητος εξοπλισμός παρέχεται από εμάς, ενώ φροντίζουμε η εμπειρία σας να μείνει ζωντανή δίνοντάς σας ένα αναμνηστικό παρακολούθησης.
3. Οινογνωσία
Ελάτε στον φιλόξενο χώρο μας και γευτείτε τοπικά κρασιά συνοδευόμενα από τοπική γαστρονομία.
4. Γαστρονομία
Μπορείτε να επιλέξετε το Epavlis για να απολαύσετε το δείπνο σας στο BBQ, όπου μπορείτε να διαλέξετε α' και β' πιάτο από το παραδοσιακό μας μενού, ή να δειπνήσετε σε κάποιο από τα μέρη που σας προτείνουμε.

Βιογραφικό

Αγαπητοί μου,

είμαι ο Νικολογιάννης Σπύρος και ως ιδιοκτήτης και διαχειριστής του Epavlis Boutique hotel στην πόλη της Καλαμπάκας, σας χαιρετίζω και σας περιμένω να επισκεφθείτε τον Δήμο Μετεώρων, βιώνοντας μοναδικές εμπειρίες!

Προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα, πριν σας υποδεχθώ προσωπικά στο Epavlis, θα ήθελα να σας συστηθώ γνωστοποιώντας λίγες προσωπικές πληροφορίες…

Σπούδασα οικονομικά, εργάστηκα 18 έτη στον τραπεζικό χώρο κυρίως ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ολοκλήρωσα μεταπτυχιακές σπουδές αποκτώντας τίτλους εξειδίκευσης (MSc) σε Τραπεζική Διοίκηση, Διοίκηση Βιομηχανικής Παραγωγής και πρόσφατα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Ασκώ καθήκοντα ειδικού συμβούλου σε θέματα τουρισμού και οικονομικών στον Δήμο Μετεώρων ενώ από το 2010 διαχειρίζομαι το όνειρό μου το οποίο ήταν η δημιουργία του Epavlis Boutique hotel στους πρόποδες των Μετεώρων στην Καλαμπάκα!

Μιλάω Αγγλικά και Ιταλικά, είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ξενοδοχείων Νομού Τρικάλων και δραστηριοποιούμαι ευρύτερα στην προώθηση και προβολή του τουριστικού προιόντος.

Ως Διευθυντής του Epavlis Boutique hotel αφιερώνω πολύ χρόνο στον προγραμματισμό της διαμονής και της περιήγησης των επισκεπτών…

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του Epavlis Boutique hotel
Ο Διευθυντής

Νικολογιάννης Σπύρος

Gallery