ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας ανήκει στην Επιμορφωτική, Λογοτεχνική και Πολιτιστική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Καλαμπάκας, την οποία ίδρυσε το 2012 η Κατερίνα – Νταϊάνα Δημουλά – Μέρριαμ, ομογενής από το Λόουελ της Μασαχουσέτης.

H Βιβλιοθήκη είναι κομβικό σημείο γνώσης και δημιουργικότητας για την περιοχή των Μετεώρων και με πανελλαδική εμβέλεια, στον άξονα λειτουργίας Εκπαίδευση–Πρόσβαση–Δυνατότητα για όλους.

Από τις 19 Ιουλίου 2015 που άνοιξε τις πύλες της, η Βιβλιοθήκη διαγράφει, μια συνεχώς εξελισσόμενη πορεία με πρωτότυπες ιδέες, «πράσινη» αρχιτεκτονική, εξωστρέφεια προς τις νέες τεχνολογίες και ποιοτικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, προσελκύοντας νέους αναγνώστες και επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της δράσης των σύγχρονων βιβλιοθηκών στις διάσπαρτες κοινότητες των Μετεώρων και το Διαδίκτυο.

Εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης για την ποιότητα σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2015, ενώ με την τεχνολογία των οπτικών ινών εξασφαλίζει μεγαλύτερες ταχύτητες σύνδεσης με φίλους και συνεργάτες σε κάθε μέρος του πλανήτη.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης www.kalambakalibrary.org προκειμένου να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς επίσης να παρακολουθείτε και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα παρακάτω QR Code αντιστοιχούν:

Το libraryHOME παραπέμπει στην αρχική σελίδα του Site.
Το libraryMAP παραπέμπει στο χάρτη του Site μας, που δείχνει πού βρίσκεται η Βιβλιοθήκη.

   LibraryMAP                          LibraryHome